Home » Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Brolentine's Day #2

It's gonna be Legen - wait for it- DARY! Legen-dary! Na al dat kleffe gedoe met Valentijnsdag even lekker ongegeneerd pilsen / wijnen met de bro's en bro-innen. Dans op de lekkerste platen, versla je vrienden met beerpong of sjoelen en maak van Brolentine's day een begrip in... Lees verder »
Brolentine's Day #2

Nachtlokaal | Valentine's edition

LOVE the vibe! Deze editie staat Nachtlokaal helemaal in het teken van Valentijn met verschillende surprise entertainment acts, de lekkerste platen en wat leuke extra's. Breng je crush of vrienden en geniet van de good vibes only! Als een gieter gaan? Drink met je maten... Lees verder »
Nachtlokaal | Valentine's edition

Desperation Day

- The day before Valentine's day - Nog geen Valentijn gevonden? Geen stress, Desperation Day komt er aan! Pak The Playbook en gooi je beste moves. Natuurlijk helpen wij je een beetje met de lekkerste platen voor ''smooth approaching'' en kun je een potje beerpongen of sjoele... Lees verder »
Desperation Day

Nominatie leukste voetbalkroeg van Nederland

Wij zijn ook dit jaar weer door Fox Sports genomineerd tot leukste voetbalkroeg van Nederland! Mede omdat je altijd live voetbal kan kijken.Vorig jaar eindigde wij in de top-3 waarbij we de titel: leukste voetbalkroeg van Zuid-Holland kregen. Dit jaar gaan wij voor plek 1 en daar... Lees verder »
Nominatie leukste voetbalkroeg van Nederland

Chapter 2020 | NYE!

Are you ready for the next chapter?Het was een jaar vol geslaagde avonden wat wij afsluiten met het leukste feestje van Rotterdam! Verwacht een avond vol good vibes, een hele dikke line-up, suprise-acts & vele momenten om nooit te vergeten. Bericht je vrienden & vier NYE ... Lees verder »
Chapter 2020 | NYE!

Fust Movember

Fust doet mee met Movember!Ons team laat zich de gehele maand november niet scheren voor de gezondheid van de man. En jij kan ons helpen!Hoe? Door te doneren aan ons team via https://moteam.co/teamfust?mc=1 Waar gaat het geld naar toe?Het opgebrachte geld wordt gebruikt... Lees verder »
Fust Movember

Marco Borsato's afterparty!

Na het concert van Marco feesten wij nog even door op het Stadhuisplein! Tot in de late uurtjes maken wij er nog een feest van met onze feest dj's & de gezelligste mensen van Rotterdam. Ben jij er ook bij?----- INFO -----Fust Feest-dj'sWoensdag 29 & donderdag 30 MeiZeer v... Lees verder »

Party Pub Quiz by Desperados

Maak kennis met DE DESPERADOS PARTY PUB QUIZ op 15 mei! Een feestelijke avond waar alle remmen los gaan, de partykennis van jou en je vrienden wordt getest én je kans maakt op te gekke prijzen. BE THERE OR BE SQUARE dus schrijf je snel in met je party crew want vol is vol!... Lees verder »

Code Oranje Festival 2019 Koningsdag 2019

CODE ORANJE FESTIVAL 2019 MET O.A. SNOLLEBOLLEKES!MORE INFO COMING SOON! Tickets beschikbaar via: https://codeoranjefestival2019.eventbrite.nlAdres:Stadhuisplein, RotterdamBereikbaarheid:Parkeren kan bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? V... Lees verder »
Code Oranje Festival 2019 Koningsdag 2019

Vrienden van Amstel Live afterparty

Ga na het concert nog even door bij de afterparty bij 't Fust!Vanaf 23:00 uur schuiven wij de tafels aan de kant voor iedereen die na de Vrienden van Amstel LIVE nog gezellig een biertje wilt drinken en door wilt feesten met hollandse hits & de top-40. Entree is gratisOV: Uit... Lees verder »
Vrienden van Amstel Live afterparty

NYE 18/19

Addio 2018, Ciao bella 2019!Na een uitverkochte NYE vorig jaar staat er ook dit jaar weer een knallend eind van jouw 2018 op de planning! Het was een super jaar met flink wat onvergetelijke avonden in 't Fust wat wij afsluiten met een eindshow! Verwacht een hele dikke line-up, su... Lees verder »
NYE 18/19

Kerst / oud & nieuw

The most wonderfull times of the year komen er aan! Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden & programmering. Zie hieronder onze openingstijden + aansluitende events.Openingstijden1e kerstdag : Gesloten2e kerstdag : Geopend vanaf 14:00 uur tot 03:00 (keuken ... Lees verder »

De Klassieker LIVE

De eerste Klassieker van dit seizoen staat voor de deur!  Een wedstrijd van passie en strijd. Geen woorden maar daden. En op zondag 28 oktober LIVE bij ons te zien! Als hèt Feyenoord café van Rotterdam & leukste voetbalkroeg van Zuid-Holland zenden wi... Lees verder »
De Klassieker LIVE

Vrienden van Amstel LIVE menu

Kom voor het bier drinken bij de Vrienden van Amstel LIVE nog even een bodem leggen bij 't Fust.Speciaal voor bezoekers van dit evenement hebben wij een extra voordelig menu aangemaakt. Voor maar 15,50 heb je al een heerlijk diner met keuze uit:- Zalmfilet- Spareribs- Angus Burge... Lees verder »

Feyenoord Festival

De TOTO KNVB bekerfinale tussen AZ en Feyenoord weer live op grote schermen te zien op het Stadhuisplein!Na het kampioensjaar, waarbij het Feyenoord Festival is geboren, is het dit jaar weer zo ver. Feyenoord kan weer een prijs winnen wat weer een goede rede is om met z'n alle de... Lees verder »
Feyenoord Festival

Huisregels

Om de kwaliteit van onze zaak te waarborgen hebben wij een aantal huisregels, die gelden voor alle gasten.  1- U heeft een verzorgd uiterlijk en draagt geen sportkleding, slippers, kapotte kleding, onzedelijke kleding, petjes of andere hoofddeksels, vuile kleding of heup-... Lees verder »

Speed-daten in 't Fust

Kom ook speeddaten en ontmoet 15-20 singles! Geen leuke date? Gratis herkansing met de leuke dategarantie. Speeddaten.nl organiseert door heel Nederland speeddates en is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Je ontmoet tijdens een speeddate ongeveer 15-20 singles en h... Lees verder »

De eerste bal gehakt test

We waren op weg voor onze eerste Bal gehakt test. De oorspronkelijke bedoeling was de Ballentent op de Parkkade, maar die was afgesloten. Dan naar de Big Ben op het Stadhuisplein, stom, die was open vanaf 1971 tot 2011, maar is in November Baja geworden. Dan naar ’t Fust. ... Lees verder »
De eerste bal gehakt test

Code Oranje Festival 2018

Vier ook dit jaar jouw Koningsdag bij Code Oranje Festival op het Stadhuispein in Rotterdam!Dit jaar hebben wij een line-up waarbij iedereen gegarandeerd blij van wordt. Met een zeer divers aanbod van entertainment wordt niemand teleurgesteld. --LINE-UP--BOEF3Robi LiveMr. Po... Lees verder »
Code Oranje Festival 2018

Vrienden van Amstel LIVE borrel

Vanaf 18 januari tot vrijdag 2 februari organiseren wij de gezelligste Vrienden Borrel van Rotterdam!Tijdens de Vrienden van Amstel LIVE dagen is iedereen welkom om vooraf lekker te gaan borrelen in ons café met èchte Rotterdamse gezelligheid. Met onze centrale ligg... Lees verder »

De vrienden van Amstel LIVE afterparty in Rotterdam

Op de maandagen 22 & 29 januari organiseren wij de leukste Vrienden van Amstel LIVE afterparties van Rotterdam!Vanaf 23:00 uur schuiven wij de tafels aan de kant voor iedereen die na de Vrienden van Amstel LIVE nog gezellig een klets wilt drinken met ons altijd gezellige barp... Lees verder »

Openingstijden feestdagen

Met de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden, zie hieronder de tijden en programmering:Openingstijden1e kerstdag : Gesloten2e kerstdag : Geopend vanaf 14:00 uur tot laatOud & nieuw : 12:00 - 06:00 uurProgramma2e kerstdag  : Exclusive Christmas partyOud & ni... Lees verder »

Fox sports leukste voetbalkroeg van Nederland

Met trots kunnen wij mededelen dat wij door Fox Sports genomineerd zijn tot leukste voetbalkroeg van Nederland!Door de jaren heen zijn wij een café geworden waar Feyenoord supporters graag de wedstrijd komen kijken met een biertje. Mede doordat wij zelf grote Feyenoord sup... Lees verder »

Nachtlokaal X Red Cup Party

Nachtlokaal X Red Cups PartyWat is een Red Cup party? Red cup parties zijn overgekomen vanuit Amerika waarbij iedereen drinkt uit de iconische red cups. Voor ons zijn red cups speciaal maar voor de feestgangeres in de USA is dit de normaalste zaak van de wereld. In Nede... Lees verder »

Nachtlokaal X The Kick-off

Een gloednieuw en hip feest waar je vanaf 21 juli elke vrijdag terrecht kan. Wat je op de avond kunt verwachten: een line-up van minimaal 3 dj’s, top-40 met een mix van Urban, mooie mensen, danseressen en bottle services. Tijdens deze kick-off pakken we het groots aan ... Lees verder »
Nachtlokaal X The Kick-off

EK vrouwenvoetbal live

De zomerstop van de Eredivisie duurt nu wel erg lang, maar er is ook ander voetbal!Het EK vrouwenvoetbal wordt dit jaar voor het eerst in Nederland georganiseerd met het Rotterdamse Kasteel als podium voor vier poulwedstrijden en één kwartfinale. Vrouwenvo... Lees verder »

Feyenoord kampioensbier

We zijn kampioen!Nu landskampioen Feyenoord officieel gehuldigd is, starten wij de verkoop van het officiële Fust kampioensbiertje! Na 18 jaar zonder schaal mogen we dit jaar weer op de Coolsingel staan met het trouwste legioen van Nederland. Om ook het legioen te bedan... Lees verder »
Feyenoord kampioensbier

Code Oranje

Dit jaar organiseren alle zaken op het Stadhuisplein het festival Code Oranje tijdens Koningsdag! Met een dikke line-up waaronder JeBroer & Mr.Polska maken we er een dik feest van! Nodig al je vrienden en vriendinnen uit, zet je aanwezig op Facebook en bestel snel je tickets!... Lees verder »
Code Oranje

Dubbel Dansie x NYE

Dubbel Dansie x Plein & 't FustDoe een sappie, waag een dansie, haal een flessie en start het jaar zoals nooit tevoren. Café Plein en 't Fust slaan de handen ineen met één groot feest waarbij je over kan lopen van area naar area. Verwacht twee dikke line-... Lees verder »
Dubbel Dansie x NYE