Home » Nieuwsarchief

Nieuwsarchief

Vrienden van Amstel LIVE borrel

Vanaf 18 januari tot vrijdag 2 februari organiseren wij de gezelligste Vrienden Borrel van Rotterdam!Tijdens de Vrienden van Amstel LIVE dagen is iedereen welkom om vooraf lekker te gaan borrelen in ons café met èchte Rotterdamse gezelligheid. Met onze centrale ligg... Lees verder »

De vrienden van Amstel LIVE afterparty in Rotterdam

Op de maandagen 22 & 29 januari organiseren wij de leukste Vrienden van Amstel LIVE afterparties van Rotterdam!Vanaf 23:00 uur schuiven wij de tafels aan de kant voor iedereen die na de Vrienden van Amstel LIVE nog gezellig een klets wilt drinken met ons altijd gezellige barp... Lees verder »

Openingstijden feestdagen

Met de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden, zie hieronder de tijden en programmering:Openingstijden1e kerstdag : Gesloten2e kerstdag : Geopend vanaf 14:00 uur tot laatOud & nieuw : 12:00 - 06:00 uurProgramma2e kerstdag  : Exclusive Christmas partyOud & ni... Lees verder »

Fox sports leukste voetbalkroeg van Nederland

Met trots kunnen wij mededelen dat wij door Fox Sports genomineerd zijn tot leukste voetbalkroeg van Nederland!Door de jaren heen zijn wij een café geworden waar Feyenoord supporters graag de wedstrijd komen kijken met een biertje. Mede doordat wij zelf grote Feyenoord sup... Lees verder »

Nachtlokaal X Red Cup Party

Nachtlokaal X Red Cups PartyWat is een Red Cup party? Red cup parties zijn overgekomen vanuit Amerika waarbij iedereen drinkt uit de iconische red cups. Voor ons zijn red cups speciaal maar voor de feestgangeres in de USA is dit de normaalste zaak van de wereld. In Nede... Lees verder »

Nachtlokaal X The Kick-off

Een gloednieuw en hip feest waar je vanaf 21 juli elke vrijdag terrecht kan. Wat je op de avond kunt verwachten: een line-up van minimaal 3 dj’s, top-40 met een mix van Urban, mooie mensen, danseressen en bottle services. Tijdens deze kick-off pakken we het groots aan ... Lees verder »
Nachtlokaal X The Kick-off

EK vrouwenvoetbal live

De zomerstop van de Eredivisie duurt nu wel erg lang, maar er is ook ander voetbal!Het EK vrouwenvoetbal wordt dit jaar voor het eerst in Nederland georganiseerd met het Rotterdamse Kasteel als podium voor vier poulwedstrijden en één kwartfinale. Vrouwenvo... Lees verder »

Feyenoord kampioensbier

We zijn kampioen!Nu landskampioen Feyenoord officieel gehuldigd is, starten wij de verkoop van het officiële Fust kampioensbiertje! Na 18 jaar zonder schaal mogen we dit jaar weer op de Coolsingel staan met het trouwste legioen van Nederland. Om ook het legioen te bedan... Lees verder »
Feyenoord kampioensbier

Code Oranje

Dit jaar organiseren alle zaken op het Stadhuisplein het festival Code Oranje tijdens Koningsdag! Met een dikke line-up waaronder JeBroer & Mr.Polska maken we er een dik feest van! Nodig al je vrienden en vriendinnen uit, zet je aanwezig op Facebook en bestel snel je tickets!... Lees verder »
Code Oranje

Dubbel Dansie x NYE

Dubbel Dansie x Plein & 't FustDoe een sappie, waag een dansie, haal een flessie en start het jaar zoals nooit tevoren. Café Plein en 't Fust slaan de handen ineen met één groot feest waarbij je over kan lopen van area naar area. Verwacht twee dikke line-... Lees verder »
Dubbel Dansie x NYE