Home » Fox sports leukste voetbalkroeg van Nederland

Fox sports leukste voetbalkroeg van Nederland

Stem op jouw leukste voetbalkroeg

Met trots kunnen wij mededelen dat wij door Fox Sports genomineerd zijn tot leukste voetbalkroeg van Nederland!

Door de jaren heen zijn wij een café geworden waar Feyenoord supporters graag de wedstrijd komen kijken met een biertje. Mede doordat wij zelf grote Feyenoord supporters zijn weten wij precies het ultieme feest te bouwen bij grote wedstrijden en gezelligheid te creëeren bij ''normale wedstrijden''.

De massale aandacht voor 't Fust en het Stadhuisplein begon met de bekerfinale in 2016. Feyenoord kon na een lange periode weer een prijs pakken waardoor Feyenoord supporters massaal een plek zochten om dit met z'n allen te bekijken. Café 't Fust werd gekozen maar door de grote massa werd dit uitgebreid naar het gehele Stadhuisplein. Feyenoord won de wedstrijd en de magie van het Stadhuisplein werd geboren.

Na de bekerwinst volgden een aantal legendarische wedstrijden op het Stadhuisplein. Manchester United thuis, de Klassieker en de twee kampioenswedstrijden werden op het Stadhuisplein bekeken door duizenden supporters. Wij zijn trots dit te hebben mogen organiseren en doen dit als Feyenoord supporters, voor Feyenoord supporters. 

Zelf vinden wij dat wij als het feyenoord café van Rotterdam de titel ''leukste voetbalkroeg van Nederland'' verdienen. Wij hebben veel kunnen betekenen het legioen. Nu hopen wij dat de supporters ook veel voor ons kunnen betekenen. Help ons aan de schaal, stem op ons via bit.ly/fustkampioen!  

Zaterdag 25 november wordt de winnaar van de schaal bij ons in het café bekend gemaakt na de wedstrijd Groningen - Feyenoord. Blijf op de hoogte voor meer informatie op onze Facebook pagina!