Home » Lunchen Rotterdam

Lunchen Rotterdam

Café 't Fust is uitermate geschikt om te lunchen in Rotterdam. U kunt binnen lunchen of met lekker weer op ons grote terras met uitzicht op het Stadhuis. Neem uw kinderen mee want Café 't Fust is een kindvriendelijk eetcafe. Voor de kleine boef kunnen we een leeg bordje neerzetten om lekker mee te prikken, of bestel iets van het kindermenu. U heeft de keuze uit broodjes koud en warm belegd, lunch specials, sandwiches, pannenkoeken en meer.

Ga naar de pagina eterij en bekijk de lunchkaart.

Lunchen in kindvriendelijk restaurant Rotterdam met de 010 burger.

Wil je een echte Rotterdamse hamburger eten tijdens de lunch? Probeer dan eens de Rotterdamse 010 hamburger van 350 gram Angus rund. En ben je een grote eter, neem dan de XL versie van 500 gram. Geserveerd met spek, Old Rotterdam en een tomatensalsa is dit een heerlijke hamburger.

Lunchen bij Café 't Fust is een leuke ervaring voor u en uw kinderen. Café 't Fust is namelijk het oudste café op het Stadhuisplein in Rotterdam. De kracht van dit bruine café ligt grappig genoeg in datgene wat in de loop der jaren nooit veranderd is: het interieur. De unieke bar is gemaakt van een originele koperen Heineken brouwketel en dateert van 1932 uit de Heineken-brouwerij op de Crooswijkse Singel. 

Lunchen Rotterdam - 010 burger