Home » Nieuws

Nieuws

Sjoelen op maandag

Sjoelen in het gezelligste café van Rotterdam!Wil jij meedoen? Kom dan gewoon gezellig langs! Want wie houdt nou niet van dit oer-Hollandse spel?Zeker zijn van een plek? Meld je dan aan via een DM of via info@cafefust.nl. Geef daarbij aan uit hoeveel personen jouw team bes... Lees verder »
Sjoelen op maandag

Chapter 2020 | NYE!

Are you ready for the next chapter?Het was een jaar vol geslaagde avonden wat wij afsluiten met het leukste feestje van Rotterdam! Verwacht een avond vol good vibes, een hele dikke line-up, suprise-acts & vele momenten om nooit te vergeten. Bericht je vrienden & vier NYE ... Lees verder »
Chapter 2020 | NYE!

Openingstijden feestdagen 2019

De feestdagen staan weer voor de deur!Het zit al in de naam. Tijdens de feestdagen kun je iedere dag stappen in de gezelligste zaak van Rotterdam. Ook hebben wij aangepaste openingstijden.Kerstavond | Dinsdag 24 decemberAll i want for Christmas is pils!Een gezellige stapavond met... Lees verder »
Openingstijden feestdagen 2019

Fust Movember

Fust doet mee met Movember!Ons team laat zich de gehele maand november niet scheren voor de gezondheid van de man. En jij kan ons helpen!Hoe? Door te doneren aan ons team via https://moteam.co/teamfust?mc=1 Waar gaat het geld naar toe?Het opgebrachte geld wordt gebruikt... Lees verder »
Fust Movember

Leukste voetbalkroeg van Nederland 2019

Wij zijn ook dit jaar weer door Fox Sports genomineerd tot leukste voetbalkroeg van Nederland! Mede omdat je altijd live voetbal kan kijken.Twee jaar geleden eindigde wij in de top-3 waarbij we de titel: leukste voetbalkroeg van Zuid-Holland kregen. Dit jaar gaan wij voor plek 1 ... Lees verder »
Leukste voetbalkroeg van Nederland 2019

Hoe werkt de Nations League?

Nederland maakt weer indruk in het interland voetbal. De finale van de Nations League is in zicht maar wat valt er nou mee te winnen / verliezen? Wij leggen het even uit.Nederland speelt de halve finale van de Nations League tegen Engeland. Maar wat nou als we de Nations League w... Lees verder »

Marco Borsato's afterparty!

Na het concert van Marco feesten wij nog even door op het Stadhuisplein! Tot in de late uurtjes maken wij er nog een feest van met onze feest dj's & de gezelligste mensen van Rotterdam. Ben jij er ook bij?----- INFO -----Fust Feest-dj'sWoensdag 29 & donderdag 30 MeiZeer v... Lees verder »

Party Pub Quiz by Desperados

Maak kennis met DE DESPERADOS PARTY PUB QUIZ op 15 mei! Een feestelijke avond waar alle remmen los gaan, de partykennis van jou en je vrienden wordt getest én je kans maakt op te gekke prijzen. BE THERE OR BE SQUARE dus schrijf je snel in met je party crew want vol is vol!... Lees verder »

Code Oranje Festival 2019 Koningsdag 2019

CODE ORANJE FESTIVAL 2019 MET O.A. SNOLLEBOLLEKES!MORE INFO COMING SOON! Tickets beschikbaar via: https://codeoranjefestival2019.eventbrite.nlAdres:Stadhuisplein, RotterdamBereikbaarheid:Parkeren kan bij Interparking op de Kruiskade of Q-Park de Bijenkorf. Reis je met de trein? V... Lees verder »
Code Oranje Festival 2019 Koningsdag 2019

Nieuw: Bierproeverij Fust

NIEUW BIJ 'T FUST! De bierproeverij! Bij een meer dan 50 jaar oud Rotterdams biercafé mag een bierproeverij natuurlijk niet ontbreken. Geniet samen met jouw gezelschap van een heerlijke bierproeverij. De bierproeverij bestaat uit 5 geselecteerde bieren in speciale proever... Lees verder »
Nieuw: Bierproeverij Fust

Vrienden van Amstel Live afterparty

Ga na het concert nog even door bij de afterparty bij 't Fust!Vanaf 23:00 uur schuiven wij de tafels aan de kant voor iedereen die na de Vrienden van Amstel LIVE nog gezellig een biertje wilt drinken en door wilt feesten met hollandse hits & de top-40. Entree is gratisOV: Uit... Lees verder »
Vrienden van Amstel Live afterparty

NYE 18/19

Addio 2018, Ciao bella 2019!Na een uitverkochte NYE vorig jaar staat er ook dit jaar weer een knallend eind van jouw 2018 op de planning! Het was een super jaar met flink wat onvergetelijke avonden in 't Fust wat wij afsluiten met een eindshow! Verwacht een hele dikke line-up, su... Lees verder »
NYE 18/19

Kerst / oud & nieuw

The most wonderfull times of the year komen er aan! Tijdens de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden & programmering. Zie hieronder onze openingstijden + aansluitende events.Openingstijden1e kerstdag : Gesloten2e kerstdag : Geopend vanaf 14:00 uur tot 03:00 (keuken ... Lees verder »

Nominatie leukste voetbalkroeg van Nederland

Wij zijn ook dit jaar weer door Fox Sports genomineerd tot leukste voetbalkroeg van Nederland! Mede omdat je altijd live voetbal kan kijken.Vorig jaar eindigde wij in de top-3 waarbij we de titel: leukste voetbalkroeg van Zuid-Holland kregen. Dit jaar gaan wij voor plek 1 en daar... Lees verder »
Nominatie leukste voetbalkroeg van Nederland

De Klassieker LIVE

De eerste Klassieker van dit seizoen staat voor de deur!  Een wedstrijd van passie en strijd. Geen woorden maar daden. En op zondag 28 oktober LIVE bij ons te zien! Als hèt Feyenoord café van Rotterdam & leukste voetbalkroeg van Zuid-Holland zenden wi... Lees verder »
De Klassieker LIVE

Vrienden van Amstel LIVE menu

Kom voor het bier drinken bij de Vrienden van Amstel LIVE nog even een bodem leggen bij 't Fust.Speciaal voor bezoekers van dit evenement hebben wij een extra voordelig menu aangemaakt. Voor maar 15,50 heb je al een heerlijk diner met keuze uit:- Zalmfilet- Spareribs- Angus Burge... Lees verder »

Uitgaan in Rotterdam

Uitgaan in Rotterdam? Welkom bij 't Fust!Gelegen op het Stadhuisplein zijn wij al bijna 60 jaar lang één van de hot-spots van Rotterdam. Ook op dit moment is er geen ander feest te vinden waar de zo krachtige sfeer te vinden is als bij ons. DONDERDAGOp donderda... Lees verder »
Uitgaan in Rotterdam

Feyenoord Festival

De TOTO KNVB bekerfinale tussen AZ en Feyenoord weer live op grote schermen te zien op het Stadhuisplein!Na het kampioensjaar, waarbij het Feyenoord Festival is geboren, is het dit jaar weer zo ver. Feyenoord kan weer een prijs winnen wat weer een goede rede is om met z'n alle de... Lees verder »
Feyenoord Festival

Huisregels

Om de kwaliteit van onze zaak te waarborgen hebben wij een aantal huisregels, die gelden voor alle gasten.  1- U heeft een verzorgd uiterlijk en draagt geen sportkleding, slippers, kapotte kleding, onzedelijke kleding, petjes of andere hoofddeksels, vuile kleding of heup-... Lees verder »

Nachtlokaal

Nachtlokaal is het nieuwste Urban/Top-40 van Rotterdam en heeft daarmee de ook de beste nieuwe dj talenten uit de regio. O.a. namen zoals: Hato, Jack Donnovan, DMNDSPN, Nikos D, Adventureboy,  en Jeff la Cortez zijn regelmatig te vinden bij Nachtlokaal. Nachtlokaal word... Lees verder »

Saturday Night Out

Saturday night outElke zaterdagavond feest in het gezelligste café van Rotterdam! Met de gezelligste mensen, leuk barpersoneel, lekkere muziek en wat pils achter de kiezen kan jouw avond hier niet stuk!INFOGratis entreeElke zaterdag22:00u - 05:00uMinimum leeftijd 18+Stadhu... Lees verder »

Het beste terras in Rotterdam

Het is zomer en dat betekent lekker genieten op het terras! Begin hieronder met de virtuele tour over ons terras en zoek alvast een mooie spot uit. Terras Rotterdam Het gezelligste café van Rotterdam is ook deze zomer weer één van de plekken in Ro... Lees verder »
Het beste terras in Rotterdam

Studentenavond in 't Fust!

Vanaf nu elke donderdagavond een studentenavond in 't Fust!Naast vrijdag en zaterdagavond zijn wij nu ook tot in de late uren open op donderdagnacht. Wat kun je verwachten? Meters bier, lekkere platen van de resident DJ en Rotterdamse gezelligheid!Kom jij ook de week korter ... Lees verder »
Studentenavond in 't Fust!

Speed-daten in 't Fust

Kom ook speeddaten en ontmoet 15-20 singles! Geen leuke date? Gratis herkansing met de leuke dategarantie. Speeddaten.nl organiseert door heel Nederland speeddates en is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Je ontmoet tijdens een speeddate ongeveer 15-20 singles en h... Lees verder »

De eerste bal gehakt test

We waren op weg voor onze eerste Bal gehakt test. De oorspronkelijke bedoeling was de Ballentent op de Parkkade, maar die was afgesloten. Dan naar de Big Ben op het Stadhuisplein, stom, die was open vanaf 1971 tot 2011, maar is in November Baja geworden. Dan naar ’t Fust. ... Lees verder »
De eerste bal gehakt test

Code Oranje Festival 2018

Vier ook dit jaar jouw Koningsdag bij Code Oranje Festival op het Stadhuispein in Rotterdam!Dit jaar hebben wij een line-up waarbij iedereen gegarandeerd blij van wordt. Met een zeer divers aanbod van entertainment wordt niemand teleurgesteld. --LINE-UP--BOEF3Robi LiveMr. Po... Lees verder »
Code Oranje Festival 2018