Home » Nieuws

Nieuws

De Klassieker LIVE

De eerste Klassieker van dit seizoen staat voor de deur!  Een wedstrijd van passie en strijd. Geen woorden maar daden. En op zondag 28 oktober LIVE bij ons te zien! Als hèt Feyenoord café van Rotterdam & leukste voetbalkroeg van Zuid-Holland zenden wi... Lees verder »
De Klassieker LIVE

Vrienden van Amstel LIVE menu

Kom voor het bier drinken bij de Vrienden van Amstel LIVE nog even een bodem leggen bij 't Fust.Speciaal voor bezoekers van dit evenement hebben wij een extra voordelig menu aangemaakt. Voor maar 15,50 heb je al een heerlijk diner met keuze uit:- Zalmfilet- Spareribs- Angus Burge... Lees verder »

Uitgaan in Rotterdam

Uitgaan in Rotterdam? Welkom bij 't Fust!Gelegen op het Stadhuisplein zijn wij al bijna 60 jaar lang één van de hot-spots van Rotterdam. Ook op dit moment is er geen ander feest te vinden waar de zo krachtige sfeer te vinden is als bij ons. DONDERDAGOp donderda... Lees verder »
Uitgaan in Rotterdam

Feyenoord Festival

De TOTO KNVB bekerfinale tussen AZ en Feyenoord weer live op grote schermen te zien op het Stadhuisplein!Na het kampioensjaar, waarbij het Feyenoord Festival is geboren, is het dit jaar weer zo ver. Feyenoord kan weer een prijs winnen wat weer een goede rede is om met z'n alle de... Lees verder »
Feyenoord Festival

Code Oranje Festival 2018

Vier ook dit jaar jouw Koningsdag bij Code Oranje Festival op het Stadhuispein in Rotterdam!Dit jaar hebben wij een line-up waarbij iedereen gegarandeerd blij van wordt. Met een zeer divers aanbod van entertainment wordt niemand teleurgesteld. --LINE-UP--BOEF3Robi LiveMr. Po... Lees verder »
Code Oranje Festival 2018

Huisregels

Om de kwaliteit van onze zaak te waarborgen hebben wij een aantal huisregels, die gelden voor alle gasten.  1- U heeft een verzorgd uiterlijk en draagt geen sportkleding, slippers, kapotte kleding, onzedelijke kleding, petjes of andere hoofddeksels, vuile kleding of heup-... Lees verder »

Nachtlokaal

Nachtlokaal is het nieuwste Urban/Top-40 van Rotterdam en heeft daarmee de ook de beste nieuwe dj talenten uit de regio. O.a. namen zoals: Hato, Jack Donnovan, DMNDSPN, Nikos D, Adventureboy,  en Jeff la Cortez zijn regelmatig te vinden bij Nachtlokaal. Nachtlokaal word... Lees verder »

Saturday Night Out

Saturday night outElke zaterdagavond feest in het gezelligste café van Rotterdam! Met de gezelligste mensen, leuk barpersoneel, lekkere muziek en wat pils achter de kiezen kan jouw avond hier niet stuk!INFOGratis entreeElke zaterdag22:00u - 05:00uMinimum leeftijd 18+Stadhu... Lees verder »

Het beste terras in Rotterdam

Het is zomer en dat betekent lekker genieten op het terras! Begin hieronder met de virtuele tour over ons terras en zoek alvast een mooie spot uit. Terras Rotterdam Het gezelligste café van Rotterdam is ook deze zomer weer één van de plekken in Ro... Lees verder »
Het beste terras in Rotterdam

Studentenavond in 't Fust!

Vanaf nu elke donderdagavond een studentenavond in 't Fust!Naast vrijdag en zaterdagavond zijn wij nu ook tot in de late uren open op donderdagnacht. Wat kun je verwachten? Meters bier, lekkere platen van de resident DJ en Rotterdamse gezelligheid!Kom jij ook de week korter ... Lees verder »
Studentenavond in 't Fust!

De eerste bal gehakt test

We waren op weg voor onze eerste Bal gehakt test. De oorspronkelijke bedoeling was de Ballentent op de Parkkade, maar die was afgesloten. Dan naar de Big Ben op het Stadhuisplein, stom, die was open vanaf 1971 tot 2011, maar is in November Baja geworden. Dan naar ’t Fust. ... Lees verder »
De eerste bal gehakt test