Home » Nieuws

Nieuws

Feyenoord Festival uitgesteld

-DE BEKERFINALE IS UITGESTELD-De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt de bekerfinale uit te stellen. Een nieuwe datum is nog niet genoemd. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de finale op de nieuwe datum. Wanneer de nieuwe datum bekend is zal iedereen hier van op de hoogte wo... Lees verder »
Feyenoord Festival uitgesteld

Coronavirus maatregelen

In verband met het Coronavirus treffen wij in 't Fust alle noodzakelijke maatregelen in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM – Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu:-        Na ieder bezoek worden de tafels, stoelen, ... Lees verder »

Code Oranje Festival 2020

Het áller-gezelligste Koningsdag festival van Rotterdam keert terug! Verwacht weer 1000% feest en ouderwetse gezelligheid op het Stadhuisplein. LINE-UP Jonna Fraser Het Feestteam Freddy Moreira Girls Love DJs HATO DJ DYLVN Feestdjjohn&nbs... Lees verder »
Code Oranje Festival 2020

Sjoelen op maandag

Sjoelen in het gezelligste café van Rotterdam! Wil jij meedoen? Kom dan gewoon gezellig langs! Want wie houdt nou niet van dit oer-Hollandse spel? Zeker zijn van een plek? Meld je dan aan via een DM of via info@cafefust.nl. Geef daarbij aan uit hoeveel personen j... Lees verder »
Sjoelen op maandag

Nieuw: Bierproeverij Fust

NIEUW BIJ 'T FUST! De bierproeverij! Bij een meer dan 50 jaar oud Rotterdams biercafé mag een bierproeverij natuurlijk niet ontbreken. Geniet samen met jouw gezelschap van een heerlijke bierproeverij. De bierproeverij bestaat uit 5 geselecteerde bieren in speciale proever... Lees verder »
Nieuw: Bierproeverij Fust

Hoe werkt de Nations League?

Nederland maakt weer indruk in het interland voetbal. De finale van de Nations League is in zicht maar wat valt er nou mee te winnen / verliezen? Wij leggen het even uit.Nederland speelt de halve finale van de Nations League tegen Engeland. Maar wat nou als we de Nations League w... Lees verder »

Leukste voetbalkroeg van Nederland 2019

Wij zijn ook dit jaar weer door Fox Sports genomineerd tot leukste voetbalkroeg van Nederland! Mede omdat je altijd live voetbal kan kijken.Twee jaar geleden eindigde wij in de top-3 waarbij we de titel: leukste voetbalkroeg van Zuid-Holland kregen. Dit jaar gaan wij voor plek 1 ... Lees verder »
Leukste voetbalkroeg van Nederland 2019

Uitgaan in Rotterdam

Uitgaan in Rotterdam? Welkom bij 't Fust! Gelegen op het Stadhuisplein zijn wij al bijna 60 jaar lang één van de hot-spots van Rotterdam. Ook op dit moment is er geen ander feest te vinden waar de zo krachtige sfeer te vinden is als bij ons. DONDERDAG ... Lees verder »
Uitgaan in Rotterdam

Studentenavond in 't Fust!

Vanaf nu elke donderdagavond een studentenavond in 't Fust! Naast vrijdag en zaterdagavond zijn wij nu ook tot in de late uren open op donderdagnacht. Wat kun je verwachten? Meters bier, lekkere platen van de resident DJ en Rotterdamse gezelligheid! Kom jij ook de ... Lees verder »
Studentenavond in 't Fust!

Nachtlokaal

Nachtlokaal is het nieuwste Urban/Top-40 van Rotterdam en heeft daarmee ook de beste nieuwe dj talenten uit de regio. O.a. namen als: Hato, Jack Donnovan, DMNDSPN, Nikos D, Adventureboy en Jeff la Cortez zijn regelmatig te vinden bij Nachtlokaal. Nachtlokaal wordt elke vrijd... Lees verder »

Saturday Night Out

Elke zaterdagavond feest in het gezelligste café van Rotterdam! Met de gezelligste mensen, leuk barpersoneel, lekkere muziek en wat pils achter de kiezen kan jouw avond hier niet stuk! INFO Gratis entree Elke zaterdag 22:00u - 05:00u Minimum leefti... Lees verder »

Het beste terras in Rotterdam

Het is zomer en dat betekent lekker genieten op het terras! Begin hieronder met de virtuele tour over ons terras en zoek alvast een mooie spot uit. Het gezelligste café van Rotterdam is ook deze zomer weer één van de plekken in Rotterdam wat zeker ... Lees verder »
Het beste terras in Rotterdam