Home » Speed-daten in 't Fust

Speed-daten in 't Fust

speed date
Kom ook speeddaten en ontmoet 15-20 singles! Geen leuke date? Gratis herkansing met de leuke dategarantie.

Speeddaten.nl organiseert door heel Nederland speeddates en is de grootste Speeddate organisatie van Nederland. Je ontmoet tijdens een speeddate ongeveer 15-20 singles en hebt de kans om in 3 minuten per date te kijken of het klikt. Uniek bij Speeddaten.nl: je ontvangt nu naast de emailadressen nu ook ook jouw matches met foto's!

Speeddate in Rotterdam bij 't Fust
Je wordt ontvangen door onze leuke speeddate-host een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 20 singles tijdens 3 minuten op een wel heel leuke manier leert kennen!  Tijdens de 2 pauzes kun je even op adem komen, een drankje drinken en gaan er lekkere hapjes rond.

Binnen 24 uur ontvang je de matchmail en staan jouw matches online op jouw profiel. Hier staan je leukste dates vermeld en bij een wederzijdse match staat hier een emailadres van de 'match'. Indien diegene ook een foto heeft geupload, staat er ook een foto bij. De foto is een extra service van speeddaten.nl en uiteraard niet verplicht.

WIl jij 30 november speeddaten in 't Fust? Reserveer hier jouw plek!

Route en Parkeren
In het gebied geldt betaald parkeren. Nabijgelegen parkeergarage:
Parkeergarage Kruiskade, Adres: Kruiskade 21