Home » Uitgaan in Rotterdam

Uitgaan in Rotterdam

Uitgaan in Rotterdam? Welkom bij 't Fust! 
Gelegen op het Stadhuisplein zijn wij al bijna 60 jaar lang één van de hot-spots van Rotterdam. Ook op dit moment is er geen ander feest te vinden waar de zo krachtige sfeer te vinden is als bij ons. 

DONDERDAG 
Op donderdagavond kun je jouw vrienden verslaan met een potje beerpong en feest je samen met de gezelligste Rotterdammers op top-40 muziek van de resident DJ's.

VRIJDAG
Vrijdagavond ervaar je het feest Nachtlokaal.
Nachtlokaal is een Urban, Hip-Hop & Top-40 feest waar je het gevoel krijgt alsof je op een huisfeest bent. Met gezellige en echte mensen voel je je thuis waar minimaal 1 keer per maand een leuke speciale editie is. 
Met speciale edities kun je bijvoorbeeld denken aan: grote artiesten, red cup, full moon of christmas parties. Dj's die je hier regelmatig tegen komt zijn: Jack Donnovan, Mara Wells, HATO, Kelly Ross, Jeff la Cortez, Ruviene la Cruz & La Fiesta.

ZATERDAG
Zaterdagavond = Hot!
Op zaterdag gaat het dak er af waar Ruviene la Cruz samen met La Fiesta de gekste platen draaien waar je alleen maar los van kunt gaan. En dat zie je aan de grote aantallen die elke zaterdag weer naar ons komen. 't Fust is ondertussen een begrip geworden waar het altijd leuk is en waar de minste incidenten gebeuren.

Blijf op onze Facebook pagina op de hoogte van onze laatste events!