Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » 020 - Feyenoord

De Klassieker | 2 april 2017

Ajax tegen feyenoord

020 - FEYENOORD

DE wedstrijd van het jaar staat voor de deur! De Klassieker is een wedstrijd wat een slecht seizoen goed kan maken en andersom. Een wedstrijd van passie, werklust, emotie en trots. Dit keer nog belangrijker dan normaal want wanneer Feyenoord wint van 020 zijn we zo goed als zeker kampioen van Nederland. Verliezen we, dan staan we alsnog 3 punten los van de nummer 2.

Dankzij stadsgenoot Excelsior heeft Feyenoord op dit moment een comfortabele voorsprong van 6 punten op 020. Feyenoord doet dus goede zaken en kan een reuze stap zetten naar het kampioenschap wanneer het zondag wint.  Feyenoord moet de klus helaas klaren zonder Vilhena. Vilhena heeft een schorsing gekregen van 3 wedstrijden waarvan 1 voorwaardelijk door de ‘’elleboogstoot’’ tegen Pogba tijdens de wedstrijd Sparta – Feyenoord. De verwachting is dat Feyenoord start met Toornsta, el Ahmadi en Kuyt op het middenveld. Bart Nieuwkoop zou eventueel ook een goede vervanger kunnen zijn voor Vilhena.  

Ondertussen is de media ook opgevallen dat wij café 't Fust een echt Feyenoord café zijn. Donderdag zijn o.a. RTV Rijnmond en de Telegraaf langs ons café gekomen om alvast wat plaatjes te schieten en fans te interviewen. Hieronder de foto's van de media en een mooi filmpje van FOXSports over de Klassieker van komende zondag. De wedstrijd is zondag live bij ons te zien vanaf 14:30u. Wees op tijd want het beloofd erg druk te worden!

Videobron: www.foxsports.nl
Een echt Feyenoord cafe