Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » Excelsior - Feyenoord

Excelsior - Feyenoord | 20 augustus 2017

Excelsior - Feyenoord

In de tweede speelronde neemt Feyenoord het op tegen stadsgenoot Excelsior!

Bij de wedstrijd Excelsior – Feyenoord komen helaas slechte herinneringen naar boven van het vorige seizoen. In de eerste kampioenswedstrijd werd Feyenoord met 3-0 afgedroogd op Woudestein en werd de titel-race nog spannender. Zondag moet het beter en daar hebben wij alle vertrouwen in!

Afgelopen weekend kende de traditionele top-3 een moeizame start van het nieuwe seizoen. PSV won moeizaam in eigen huis van AZ, 020 verloor uit bij onze kampioenstegenstander Heracles Almelo en Feyenoord won niet heel overtuigend van FC Twente. Door verschillende transfers binnen het elftal van Feyenoord moeten sommige spelers nog aan elkaar wennen. Boëtius is na 2 seizoenen teruggekeerd in de Kuip en heeft weinig moeite met het aanpassen. Kevin Diks heeft daarentegen moeite om zijn draai te vinden binnen de selectie. Met de blessure van Nieuwkoop heeft Gio niet veel keus op die positie en zal de tijd leren of Diks het niveau kan halen van wat hij bij Vitesse heeft laten zien.

Excelsior kent dit seizoen een goede start. Het won zondag overtuigend met 1-2 van Willem II en dus is er geen rede voor onderschatting. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Feyenoord zondag de 3 punten meeneemt naar zuid en samen met de supporters steunen wij Feyenoord vanuit het hart van Rotterdam!

De wedstrijd Excelsior - Feyenoord zenden wij zondag 20 augustus live uit vanaf 12:30u. Neem je vrienden mee en kom ook gezellig de wedstrijd kijken in ons café!