Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » Feyenoord - AZ

Feyenoord - AZ | 12 maart 2017

Alle wedstrijden van Feyenoord worden bij Café 't Fust LIVE uitgezonden! Het bier staat koud!

Feyenoord - AZ 12 maart 2017

FEYENOORD - AZ | 12 maart 14:30u.

Komende zondag staat er een lastige wedstrijd op het programma tegen AZ. Feyenoord mag geen punten meer verspelen en AZ moet punten pakken om in het rijtje voor de play offs te blijven. Komt Feyenoord sterk terug na de nederlaag tegen Sparta?

Sinds de vernedering in Lyon (7-1) heeft AZ het moeilijk. Het vertrouwen is weg wat gunstig voor ons kan zijn. Feyenoord kan ook goed een tegenstander met weinig vertrouwen gebruiken na de nederlaag tegen Sparta afgelopen weekend. Sparta won zondag met 1-0 van Feyenoord waardoor we duren punten verloren voor het kampioenschap. Gelukkig voor ons verspilde ook 020 punten tegen Groningen. Daarnaast hebben we ook een aantal blessures opgelopen. Kongolo, Elia en bilal lijken zondag niet te gaan halen. Daarbij komt ook nog eens de schorsing van Vilhena kijken. Met AZ komt ook Ron Beton terug in de Kuip. We gunnen deze man natuurlijk het beste, behalve zondag. ;)

De wedstrijd Feyenoord – AZ is zondag live bij ons te zien vanaf 14:30u. Neem je Feyenoord sjaal mee en kijk gezamenlijk met je Feyenoord-vrienden de laatste wedstrijden bij HET Feyenoord café van Rotterdam!  Zie hieronder de samenvatting van de uitwedstrijd om alvast in de stemming te komen.


All Goals & Highlights HD - AZ Alkmaar 0-4... door Bayeo