Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » Feyenoord - FC Dordrecht

Feyenoord - FC Dordrecht | 22 maart 2017

Feyenoord - FC Dordrecht benefietwedstrijd
FEYENOORD – FC DORDRECHT

Deze week staat in het teken van de interlandperiode waardoor er dit weekend geen competitiewedstrijden gespeelt worden in de Eredivisie. Wel speelt Feyenoord aanstaande woensdagavond een benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht voor het Sophia kinderziekenhuis

Feyenoord hoopt rondom de wedstrijd tegen FC Dordrecht veel geld op te halen voor extra onderzoek naar Sikkelcelziekte. Vorig seizoen speelde Feyenoord in de benefietwedstrijd tegen Sparta Rotterdam voor de Hartstichting, dat met de opbrengst zoveel mogelijk extra automatische externe defibrillators (AED’s) toegankelijk maakte voor burgerhulpverleners. Naast het ophalen van geld voor het Sophia Kinderziekenhuis is dit ook een belangrijk moment voor Gio om de wisselspelers en reserves in actie te zien voor Feyenoord 1. Tonny Vilhena wordt hoogstwaarschijnlijk geschorst voor de Klassieker en moet van Bronckhorst dus opzoek naar een vervanger op zijn positie.

De wedstrijd is woensdagavond om 20:15u live bij ons te zien. Neem al je Feyenoord vrienden mee en kijk gezamenlijk met een biertje naar deze wedstrijd in HET Feyenoord café van Rotterdam!