Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » FEY - GAE

Feyenoord - Go Ahead Eagles | 5 april 2017

Feyenoord - Go Ahead Eagles
FEYENOORD – GO AHEAD EAGLES

Na de domper van afgelopen zondag staat de volgende wedstrijd alweer voor de deur. Feyenoord speelt woensdag thuis tegen Go Ahead Eagles en we moeten, zoals Lokhorst mooi zegt, vanaf nu alles zetten op het feit dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen.

Door de nederlaag tegen 020 is er weer spanning gekomen voor de strijd om de titel. Feyenoord heeft nog maar 3 punten voorsprong en dus is puntenverlies nu cruciaal. Met nog 6 wedstrijden te gaan is de komende wedstrijd de makkelijkste van het rijtje. Waarschijnlijk zullen Nicolai Jorgensen en Rick Karsdorp woensdag niet in actie komen, beiden raakten tijdens de Klassieker geblesseerd. Daarnaast zijn Terence Kongolo (geblesseerd) en Tonny Vilhena (geschorst) niet inzetbaar komende woensdag. Eljero Elia is daarentegen woensdag wel inzetbaar tegen de eagles , Elia was al mee naar de Klassieker maar was nog niet wedstrijdfit genoeg om in de basis te beginnen. In Deventer kon Feyenoord niet winnen en liepen we tegen onze eerste nederlaag aan, gaat het ons dit keer beter af?

De wedstrijd is woensdagavond live bij ons te zien vanaf 20:45u. Connect je vrienden en bekijk de wedstrijden van Feyenoord in het gezelligste voetbalcafé van Rotterdam! Bekijk hieronder de samenvatting van de uitwedstrijd.

Bron: Foxsports