Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » Feyenoord - Heracles

Feyenoord - Heracles | 14 mei 2017

Feyenoord - Heracles
FEYENOORD - HERACLES ALMELO

De dag waar het allemaal om draait is nu bijna aangebroken, de laatste speelronde! Een alles of niets wedstrijd staat voor de deur tegen Heracles Almelo. Wint Feyenoord, dan zijn we kampioen. Wint Feyenoord niet, dan krijgt 020 de schaal in handen wanneer zij winnen. Staan we op 15 mei op de Coolsingel?

Na de dramatische nederlaag tegen Excelsior heeft Feyenoord nog maar 1 punt voorsprong op de nummer 2. Heel Rotterdam ging er van uit dat we afgelopen zondag kampioen zouden worden maar het mocht niet zo zijn. Feyenoord werd met 3-0 afgedroogd door het kleine zusje Excelsior.  Nu de laatste wedstrijd van het seizoen is aangebroken is het alles of niets. Feyenoord staat al vanaf speelronde 1 bovenaan en het zou toch te bizar voor woorden zijn als ze het op de laatste speelronde weggeven?! Feyenoord moet het zondag wel helaas doen zonder Tonny Vilhena. Vilhena kreeg tegen Excelsior een gele kaart waardoor hij voor 1 wedstrijd is geschorst. Een logische vervanger zou Kuyt of Bart Nieuwkoop zijn. Feyenoord heeft 18 jaar moeten wachten op de schaal waardoor er veel interesse is om massaal de kampioenswedstrijd te bekijken. Afgelopen zondag zat de sfeer er goed in op het Stadhuisplein en dus komen er komende zondag weer schermen te staan op het Stadhuisplein! Met de gigantische drukte van afgelopen zondag zijn wij trots op de supporters dat het zo vreedzaam is verlopen op het Stadhuisplein zelf na de nederlaag. Ook dat is Feyenoord, massaal de club steunen. Laten we er zondag weer een feest van maken!  Bekijk voor meer informatie over komende zondag het Facebook evenement Feyenoord Festival!

De wedstrijd is zondag live op heel het Stadhuisplein te zien vanaf 14:30u. Connect je vrienden en bekijk de kampioenswedstrijd met al je vrienden op het Stadhuisplein! *Grote schermen aanwezig(!) Bekijk hieronder sfeerbeelden van het Stadhuisplein.