Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » FEY - UTR

Feyenoord - FC Utrecht | 16-4-2017

Feyenoord - FC Utrecht
FEYENOORD – FC UTRECHT

Aanstaande zondag komt FC Utrecht op bezoek in de Kuip. Feyenoord verspilde dit weekend weer dure punten in Zwolle en moet vanaf nu echt alles winnen. Blijft Feyenoord na zondag nog steeds koploper?

Het gelijkspel tegen PEC Zwolle heeft er voor gezorgd dat 020 in onze nek komt hijgen. Met nog 1 punt voorsprong heeft Feyenoord het kampioenschap nog wel in eigen hand maar mag het geen punten meer morsen. Uitwedstrijden verlopen dit seizoen moeizaam voor Feyenoord maar is altijd de baas in eigen Kuip. Feyenoord mag Utrecht alleen niet onderschatten. Utrecht won zijn laatste 4 wedstrijden en won afgelopen zondag zelfs met 3-0 van FC Twente. In Utrecht verliep het dit seizoen niet soepel voor Feyenoord. 6 Minuten voor tijd stond het nog 3-1 voor Utrecht, maar dankzij de goals van Jorgensen vlak voor tijd en Kramer in de 96ste minuut hield Feyenoord wonderbaarlijk nog een punt over van de wedstrijd. Gaat het komende zondag beter?

De wedstrijd is zondag live bij ons te zien vanaf 14:30u. Connect je vrienden en bekijk de wedstrijden van Feyenoord in het gezelligste voetbalcafé van Rotterdam! Bekijk hieronder de samenvatting van de uitwedstrijd.