Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » Feyenoord - Willem II

Feyenoord - Willem II | 27 augustus 2017

Feyenoord - Willem 2

In speelronde 3 neemt Feyenoord het in de Kuip op tegen Willem II.

WIllem II heeft in het nieuwe seizoen nog niet voor verassingen kunnen zorgen in de Eredivisie. Het verloor de eerste twee wedstrijden van Excelsior en FC Utrecht. Echter is er geen reden voor onderschatting. Met name spits Fran Sol kan in de omschakeling zeer gevaarlijk zijn voor Feyenoord. De van Real Madrid overgekomen speler wist vorig seizoen 10 keer te scoren wat prima is voor een club als Willem II. 

Feyenoord won zijn eerste twee wedstrijden met matig voetbal. De punten zijn het meest belangrijk maar het legioen heeft hoge verwachtingen na het succesvolle seizoen van het afgelopen jaar. Met de komst van Samba Sam heeft Feyenoord deze week goede zaken gedaan om het niveau in de voorhoede op te krikken. Sam Larsson zal deze maand alleen helaas nog geen speelminuten krijgen door het gebrek aan wedstrijdritme. 

Feyenoord thuis betekend natuurlijk gewoon 3 punten in the pocket voor Feyenoord en in ons café zenden wij de wedstrijd live uit vanaf 12:30 uur! Kom jij ook Feyenoord kijken in het gezeligste voetbalcafé van Rotterdam?