Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » SC Heerenveen - Feyenoord

SC Heerenveen - Feyenoord | 19 maart 2017

SC Heerenveen - Feyenoord
SC HEERENVEEN - FEYENOORD

SC Heerenveen is komende zondag om 12:30u de volgende tegenstander van Feyenoord. Het is ook de laatste competitie wedstrijd voor de klassieker en daarom mogen we absoluut geen punten morsen. Stadsgenoot Excelsior won afgelopen weekend met maar liefst 4-1(!) van Heerenveen. Zou het bij Feyenoord ook zo gemakkelijk gaan?

Feyenoord won afgelopen zondag met 5-2 van AZ wat ons weer op het goede pad bracht na de nederlaag tegen Sparta. We bewezen ook maar eens dat we zonder bepaalde basisspelers gewoon goed konden draaien. Heerenveen heeft dus met 4-1 verloren maar we weten dat het een ploeg is met veel individuele kwaliteiten. In de thuiswedstrijd speelde we ook met 2-2 gelijk. Laten we hopen dat het dit keer beter gaat en dat Excelsior ook weer zal stunten tegen 020 aanstaande zondag ;)

De wedstrijd Heerenveen - Feyenoord is zondag live bij ons te zien vanaf 12:30u. Neem je Feyenoord sjaal mee en kijk gezamenlijk met je Feyenoord-vrienden de laatste wedstrijden bij HET Feyenoord café van Rotterdam!  Zie hieronder de samenvatting van de thuiswedstrijd om alvast in de stemming te komen!