Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » Heracles Almelo - Feyenoord

Heracles Almelo | 9 september 2017

Heracles Almelo - Feyenoord

We kunnen dit weekend weer lekker Feyenoord kijken in 't Fust! Nu de interlands gespeeld zijn trapt Feyenoord zaterdag een fantastische voetbalweek af met als tegenstanders: Heracles, Manchester City en PSV

Dit weekend speelt Feyenoord een uit-wedstrijd tegen Heracles op zaterdagavond. Avondwedstrijden geven altijd net dat stukje meer beleving en dat betekend weer een gezellige boel bij ons in het café.

Heracles is op dit moment in vorm en met name Brandley Kuwas heeft met zijn 2 doelpunten in 3 wedstrijden de Eredivisie verrast. Heracles is net zoals Feyenoord nog ongeslagen in de Eredivisie, het won 1x en speelde 2x gelijk. Feyenoord won daarentegen al zijn wedstrijden (met matig voetbal). Door het kunstgras veld in het Polman stadion vrezen wij dat het niet een gemakkelijke overwinning wordt. Feyenoord en kunstgras bleek vorig seizoen namelijk geen goed huwlijk te zijn en op deze velden verloor Feyenoord zijn meeste punten.

Toch hebben wij er alle verrouwen in dat Feyenoord de 3 punten meeneemt naar Rotterdam-zuid. Kom jij ook Feyenoord kijken in het gezeligste voetbalcafé van Rotterdam?