Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » PSV - Feyenoord

PSV - Feyenoord | 17 september 2017

PSV - Feyenoord live in café 't Fust
Net zoals vorig seizoen speelt Feyenoord na zijn eerste Europese wedstrijd een uitwedstrijd tegen PSV. In het afgelopen seizoen won Feyenoord van de ander club uit Manchester (united) met 1-0 waarna Feyenoord Nederland verrastte met winst bij PSV dankzij Eric Botteghin.

Het spel was met het afgelopen seizoen niet om aan te zien tijdens deze twee wedstrijden maar de punten waren binnen. Gaat Feyenoord het dit jaar weer flikken?

PSV strijdt samen met Feyenoord om de eerste plek waardoor dit een zeer belangrijke wedstrijd is. PSV is net zoals Feyenoord een aantal sterkhouders kwijtgeraakt en heeft zich in principe alleen met Lozano echt versterkt binnen de selectie. Als je ook naar elke individu kijkt op de posities valt ons op dat Feyenoord overal sterkes is/kan zijn op de rechtsback positie na. Kevin Diks is dan wel op de goede weg maar Santiago Arias is toch een speler met meer kwaliteit.

Wij hebben er dus alle vertrouwen in dat we na zondag nog steeds bovenaan staan en daar zoals afgelopen jaar niet meer van af gaan! Wij zenden de wedstrijd zondag live uit vanaf 16:45u in het gezelliigste voetbalcafé van Rotterdam!