Home » Feyenoord » Voorbeschouwing » Vitesse - Feyenoord

Vitesse - Feyenoord | 23 april 2017

Vitesse - Feyenoord
VITESSE - FEYENOORD

Aanstaande zondag speelt Feyenoord een uitwedstrijd tegen Vitesse. Na de winst op FC Utrecht is Vitesse nog de enige ''lastige'' tegenstander, wordt Feyenoord zondag kampioen?

Feyenoord herpakte zich dit weekend goed na het puntenverlies in Zwolle met een 2-0 zege op FC Utrecht. De wedstrijd van komende zondag is eigenlijk de laatste zware wedstrijd van het seizoen waardoor het kampioenschap heel dicht bij kan komen. Vitesse zal niet in zijn sterkste vorm op de dag verschijnen, het verloor afgelopen zondag nog met 1-0 van onze Rotterdamse stadsgenoot Excelsior. Ook kreeg ''Feyenoorder'' Ricky van Wolfswinkel op Woudenstein zijn 5e gele kaart waardoor hij de wedstrijd tegen Feyenoord moet missen. Aan de kant van Feyenoord traint de gehele selectie weer mee waardoor Feyenoord weer op volle sterkte is. Naast deze wedstrijd speelt 020 ook om 16:45u uit tegen PSV wat voor ons zeer gunstig kan uitpakken. Mocht 020 verliezen bij de lampies, dan kan Feyenoord volgende week al kampioen worden op bezoek bij Excelsior (Wanneer het natuurlijk wint van Vitesse). 

De wedstrijd is zondag live bij ons te zien vanaf 14:30u. Connect je vrienden en bekijk de wedstrijden van Feyenoord in het gezelligste voetbalcafé van Rotterdam! Bekijk hieronder de samenvatting van de thuiswedstrijd.

17-12-2016 Samenvatting Feyenoord - Vitesse door FR1908net